Cautare

9147 de rezultate pentru "rezultate suplinire 2009 calificati constanta" (3.38 secunde)
La nivelul judetului Constanta au fost implantate peste 1.600 de cabaline, urmand ca actiunea de aplicare a crotaliilor la celelalte animale sa fie aprobata de catre Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si Siguranta Alimentelor (ANSVSA) de la Bucuresti.
Mai precis la cei din Constanta! Atat cei particulari, dar si cei angajati ai unei firme, si sunt multe in Constanta, profita de turistii care nu cunosc bine traseul. ... Astfel, de vreo cateva zile gara din Constanta zumzaie de turisti.
A trecut vremea in care Constanta se putea lauda cu aproximativ 70 de unitati de procesare lapte sau peste 40 de unitati de procesare carne.
Consiliul Concurentei a reusit finalizarea unui caz de concentrare economica nenotificata, ai carei principali protagonisti sunt societatea comerciala Azomures SA din Targu Mures si societatea comerciala Chimpex SA Constanta.
Un astfel de caz este cel al rambursarilor ilegale de TVA din judetul Constanta, infractiuni derulate la sfarsitul anului 2002 si inceputul celui urmator.
Dupa ce, de curand, Inspectoratul de Concurenta Constanta a terminat o lucrare al carei scop era acela de a identifica mediul de afaceri constantean in anul 2004, acum institutia este pe punctul de a finaliza o alta lucrare, mult mai complexa, urmarind agentii economici care si-au desfasurat activitatea pe piata judetului Constanta in anul 2005 si inceputul anului 2006.
Strategiile de dezvoltare urbanistica a Zonei Metropolitane Constanta precum si noile reglementari cu privire la intocmirea documentelor cadastrale au fost principalele subiecte abordate in prima parte a Forumului Imobiliar organizat ieri la Hotelul Ibis din municipiul resedinta de judet de Patronatul Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii Constanta.
La sfarsitul saptamanii trecute peste 55 de reprezentanti ai companiilor din domeniul transportului naval, logistica, expeditii, importatori si exportatori din Austria si Romania au participat la simpozionul "Portul Constanta - poarta spre Europa", organizat de Compania Nationala ,,Administratia Porturilor Maritime" SA Constanta (CN APM SA) si "Tina Vienna", companie austriaca de consultanta in domeniul transporturilor.
Datorita conditiilor meteoreologice nefavorabile, Regionala de Transport Feroviar Constanta anunta ca anuleaza, pana la noi dispozitii, trenurile de persoane tr.
Dealerul a fost trezit la realitate de autoritatile de control constantene, Corpul de Control al Primariei Constanta si Inspectoratul Teritorial in Constructii Constanta, care l-au "invitat" la discutii, cu tot cu documentatiile detinute pentru lucrare.
Peste 21 milioane de euro reprezinta investitia pentru construirea si amenajarea celui de-al doilea hypermarket Real din municipiul Constanta, situat pe b-dul Aurel Vlaicu, in apropierea centrului comercial Metro I, a aratat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Tjeerd Jegen, directorul general al companiei Real Hypermarket Romania.
vor calatori intre Bucuresti si Constanta pe Autostrada Soarelui. ... La finele lui septembrie 2011 a fost deschisa traficului si cealalta cale de mers, astfel ca pe autostrada s-a putut circula pe patru benzi - catre Constanta si catre Bucuresti.
Autostrada Bucuresti - Constanta a fost finalizata joi; proiectarea obiectivului a inceput in anii ‘80 Lucrarile pentru tronsoanele 6 si 7 ale autostrazii A2, respectiv Cernavoda - Medgidia si Medgidia - Constanta, au fost receptionate oficial joi, autostrada Bucuresti - Constanta fiind in sfarsit finalizata pe toate tronsoanele.
Fetele au evoluat multumitor si asteptam sa jucam la fel si in partida urmatoare, cu Neptun Constanta, echipa mult mai buna, pe care o stim foarte bine, deoarece ne-am intalnit de doua ori in acest sezon", a declarat ieri antrenorul Bogdan Burcea.
Nascut la Sulmona, in Italia, Ovidius a murit la Tomis, Constanta de astazi, dupa un exil hotarat de imparatul Augustus, care a durat opt ani.
MInisterul Gabriel Oprea a plecat spre accident UPDATE Vicepremierul Gabriel Oprea, insotit de o echipa de procurori militari, criminalisti si conducerea Ministerului Afacerilor Interne (MAI) se deplaseaza in judetul Constanta, arata un comunicat de presa.
Ancheta demarata in urma prabusirii elicopterului SMURD este coordonata de patru criminalisti si doi procurori militari din Bucuresti, dar si de procurorul militar Claudiu Lazar din Constanta. ... Victima a fost resuscitata si dusa la Spitalul Judetean de Urgenta Constanta.
Decizie definitiva si executorie data de judecatorii Tribunalului Constanta, Gigi Becali a fost eliberat din puscarie.
Intrebarea care se pune insa este pe cine ar dori ei sa sensibilizeze, pe actualii sau pe viitorii directori ai Regionalei CFR Constanta, caci se pare ca sunt preconizate modificari in cadrul conducerii regionalei.
La nivelul judetului Constanta functioneaza 112 de exploatatii comerciale si 940 de exploatatii familiale, pentru care au fost alocate de stat 19 miliarde de lei in vederea achizitionarii de utilaje pentru producerea laptelui.
google-analytics.com